歡迎光臨

Agoda.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港

Booking.com 特價酒店訂房連結:
泰國日本台灣韓國馬來西亞新加坡馬爾代夫香港
HotelClub 酒店預訂

返回列表 發帖

急急急急問!!!!

請問Aetas Residence or Marriott Sathorn邊問好d? 想搵間唔好舊, 大家有冇介紹呢?
有諗過Marriott Thonglor開左一個月, 但冇travel agent rate所以好貴. 另外39 boulevard價錢吸引但冇早餐提供, 同唔係service appartment.

Aetas Residence Full jor

經 agency 好多都話 full, 所以不用煩, 有邊間訂邊間

經Agoda 訂房,記得申請做會員,因為每次訂房可獲得相等於4-7%房價積分回饋,變相下次訂房又可打折扣,甚至免費住宿。
請問Aetas Residence or Marriott Sathorn邊問好d? 想搵間唔好舊, 大家有冇介紹呢?
有諗過Marriott Thonglo ...
LULU813 發表於 2013-4-16 11:15

Sathorn Vista 啦~Aetas Residence 有 rate都貴到din~  ...........何況冇呢!!

Marriot sukhumvit 57 岀面未有rate,可能唔憂做~~

我未住過sukhumvit個頭,係咪sukhumvit塞車塞到唔認得?soi57好入係咪

有冇人可以俾我意見,明天要覆Marriott sathorn定Marriott sukhumvit57 apartment,後者平$200 但冇六個早餐 一樣160sqm thanks!!

hi prokenic!! 兩間你會選擇那間? 如果有早餐就補$750 6位,好貴啫

多嘴-搭:俾我一定住新野,反正sathorn vista一樣岀入耍搭的~

唔多口ga,洗耳供聽你既意見,但冇早餐都選擇新野,依家d早餐好貴感

sathorn Marriott 我有睇你住既報告,泳池好正ma? 但依家加三跳

我未住過sukhumvit個頭,係咪sukhumvit塞車塞到唔認得?soi57好入係咪
LULU813 發表於 2013-4-16 19:35

一定冇Sathorn 咁塞~
都叫做近Thong Lo站,Marriot 系soi 57, thong Lo過左soi 55至到.....

經Agoda 訂房,記得申請做會員,因為每次訂房可獲得相等於4-7%房價積分回饋,變相下次訂房又可打折扣,甚至免費住宿。
唔多口ga,洗耳供聽你既意見,但冇早餐都選擇新野,依家d早餐好貴感
LULU813 發表於 2013-4-17 00:09

好多唔包, 有D要俾成$200食早!

sathorn Marriott 我有睇你住既報告,泳池好正ma? 但依家加三跳
LULU813 發表於 2013-4-17 00:12

個池比起近呢2年新洒店既泳他.己係超班,起碼夠大..

係啦~~e間新野又話hotel又apartment,但個池睇落好細.